Real News - RSS Ροή

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Ανακοίνωση της ΑΕΛΚ για το θέμα των ασφαλιστικών και φορολογικών ενημεροτήτων


Καλλονή: «Δώστε απαντήσεις»
Ο σύλλογος της Μυτιλήνης, καλεί την ΕΠΟ και τα αρμόδια όργανα της να ερευνήσουν σε βάθος το θέμα και να καταστήσουν δυνατή την ενημέρωση του συλλόγου με έγγραφη επιστολή, εντός δύο εργάσιμων ημερών.
Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η Καλλονή:
« Η Π.Α.Ε. ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ, με επιστολή που έστειλε στις 21/05/2011, στο Νομικό Σύμβουλο της ΕΠΟ κ. Κουρίδη Θεόδωρο, με κοινοποίηση στον Πρόεδρο της ΕΠΟ και τον Πρόεδρο της ΕΠΑΕ, ζητά στα πλαίσια των ελέγχων που διενεργούνται για την ύπαρξη φορολογικής και ασφαλιστικής ενημερότητας και της γνησιότητας αυτών, των ΠΑΕ και ΤΑΠ του Βορείου Ομίλου της «FOOTBALL LEAGUE 2» , να της απαντήσουν εγγράφως εντός δύο εργάσιμων ημερών,
α) Εάν διαθέτουν κατ' αρχάς ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα και
β) πόσους ποδοσφαιριστές έχει ασφαλίσει η κάθε ομάδα.
Επειδή, υπάρχουν πληροφορίες, ότι κάποιες ομάδες στον όμιλο μας, δεν έχουν ασφαλίσει όλους τους ποδοσφαιριστές των, αλλά μερικούς ή κανέναν από αυτούς, αλλά όμως έχουν προσκομίσει ασφαλιστική ενημερότητα, θέλουμε να μάθουμε, εάν έχει ελεγχθεί η περίπτωση αυτή, εάν υφίσταται όντως, είναι νόμιμη ή όχι , τι επιπτώσεις έχει η ομάδα αυτή και τι πρόκειται να κάνετε στην περίπτωση αυτή.
Θεωρούμε ότι είναι άδικο να νομιμοποιούνται ΠΑΕ ή ΤΑΠ, οι οποίες προσκομίζουν ασφαλιστική ενημερότητα, έχοντας ασφαλίσει τρεις ή τέσσερις ποδοσφαιριστές, η ακόμη να μην έχουν ασφαλίσει κανένα ποδοσφαιριστή και εμείς να έχουμε ασφαλίσει όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας».