Real News - RSS Ροή

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Ο Πάνος Μουζουράκης στη πλάζ "Τσαμάκια" της Μυτιλήνης τη Δευτέρα 25/7 !

Πάνος Μουζουράκης Live!!!
Δευτέρα 25/7
PLAZ – ΜΥΤΙΛΗΝΗ
C u there!!!

Ποιος είναι ο Πάνος Μουζουράκης όμως; Κάποιοι μπορεί να τον θυμούνται να ροκάρει σε κλασσικά στέκια στη Θεσσαλονίκη και έπειτα να σαρώνει τη σκηνή του Σταυρού του Νότου στην Αθήνα. Ύστερα ήρθε η πρωτοποριακή παράσταση «ΠρόβαΤαΚομμάτια» με το Γιώργο Μυλωνά, ο πρώτος του δίσκος, η συμμετοχή του στο Singles ως Τζάμπα, οι μουσικές παραστάσεις με τον Μυλώνα, τον Λεωνίδα Μπαλάφα, το Γιώργο Χρυσοστόμου, τη Μάρω Μαρκέλλου, την Ηλιάνα Τσαπατσάρη, το 4 του Παπακαλιάτη, οι «Ήρωες» και το «Rent» στο θέατρο και ακόμα ανάσα δεν έχει πάρει.
Τραγουδιστής, ηθοποιός, stand up comedian, τα έχει όλα και συμφέρει! Ο Πάνος Μουζουράκης δεν πέφτει στην παγίδα της μανιέρας και της επανάληψης. Τολμάει, προκαλεί, εξηγεί και μηχανεύεται, ξέρει το παιχνίδι της επικοινωνίας με το κοινό και είναι αληθινός γιατί απλά είναι ο εαυτός του.
Με όπλο του το χιούμορ, την ευφυΐα του, την αυτογνωσία του και την καλλιτεχνική τρέλα του ο Πάνος Μουζουράκης φαίνεται πως δε θα σταματήσει να μας εκπλήσσει θετικά και να μονοπωλεί τις συζητήσεις με τις εμφανίσεις του.