Real News - RSS Ροή

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

ΑΕΛΚ : Προκρίθηκε στη τέταρτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος-Τώρα ο Πανιώνιος!

Προκρίθηκε στα πέναλτι η ΑΕΛΚ
Παιχνίδι για γερά νεύρα έγινε στη Γλυφάδα, όπου η ΑΕΛ Καλλονής πήρε την πρόκριση στην τέταρτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, επικρατώντας στα πέναλτι 5-4 της τοπικής ομάδας.

Η ομάδα του Νίκου Γκουλή, αν και αυτός ήταν ο πρώτος επίσημος αγώνας της, αποδείχτηκε σκληρό καρύδι για την σαφώς πιο έτοιμη Καλλονή. Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, με τους γηπεδούχους να έχουν δοκάρι στο 33’ με τον Τσαμουρλίδη. Το σκορ άνοιξε η Γλυφάδα στο 49’ με σουτ του Καραχάλιου, ενώ στο 56’ έμεινε με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Παπαδήμα με δεύτερη κίτρινη.
Το αριθμητικό πλεονέκτημα εκμεταλλεύτηκαν οι παίκτες του Λουτσιάνο κι έφτασαν στην ισοφάριση στο 75’ με τον Κριπιντίρη. Το 1-1 δεν άλλαξε ως το τέλος του 90λεπτου, ενώ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων οι γηπεδούχοι έμειναν με εννέα παίκτες, καθώς αποβλήθηκε και ο Τσιάτσος με δεύτερη κίτρινη.
Στην παράταση, η ομάδα της Λέσβου πήρε το προβάδισμα χάρη σε τέρμα του Λεοζίνιο στο 109’, ωστόσο οι γηπεδούχοι είχαν την απάντηση, αν και έπαιζαν με εννέα. Ο Τσαμουρλίδης είχε δοκάρι στο 107’, ενώ στο 115’ με εκτέλεση φάουλ ισοφάρισε σε 2-2, στέλνοντας την πρόκριση στα πέναλτι.
Εκεί η ΑΕΛΚ αποδείχτηκε πιο ψύχραιμη και επικράτησε 5-4, παίρνοντας το εισιτήριο για τη συνέχεια του Κυπέλλου, αποκλείοντας μια μαχητική Γλυφάδα. Στην επόμενη φάση η Καλλονή θα υποδεχτεί τον Πανιώνιο, με το παιχνίδι να έχει οριστεί για τις 21/12.
ΑΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ: Παγούδης, Παπαδήμας, Παραράς, Κολοτούρος, Τσαμουρλίδης, Αγκιρίμπα, Κάμπας (90+1' Καζαντζής), Φέτσης (76’ Πετρόπουλος), Ταραλίδης (79’ Τσούτσης), Τσιάτσιος, Καραχάλιος.
ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ: Πουρής, Καρακώστας, Γάλας, Κριπιντίρης, Μαρσέλο, Λεοζίνιο, Πάεζ, Τριανταφύλλου (52’ Μανούσος), Χατζόπουλος, Ντο Σάντος (90+1’ Σκάγκλια), Μακρίδης (65’ Μανουσάκης).