Real News - RSS Ροή

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Από 16 Δεκεμβρίου το χωριό του Άη Βασίλη στη Μυτιλήνη !

Σε ένα κλίμα εορταστικό, παρουσιάστηκε σήμερα στα μέλη των Mέσων Mαζικής Mνημέρωσης της Μυτιλήνης το πρώτο Χριστουγεννιάτικο Φεστιβάλ – Το χωριό του Άη Βασίλη και το εορταστικό του πρόγραμμα.

Περισσότερες από 90 πολιτιστικές, αθλητικές, εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές εκδηλώσεις θα πλαισιώνουν το 2,500 τετραγωνικών μέτρων «χωριό».

Παιδικά παιχνίδια, πόνι, ξωτικά αλλά και ο ίδιος ο Άγιος Βασίλης θα δίνουν χαρά σε όλα τα παιδιά του νησιού.

Λιχουδιές, γλυκά και πολλά άλλα θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους.

Το φεστιβάλ θα ανοίξει με την συναυλία των «ΕΜΜΟΝΟ ΓΚΡΙΖΟ», ενώ την παραμονή των Χριστουγέννων και τα Χριστούγεννα ανήμερα οι ροκ «FIRE VANADIUM», θα κρατήσουν παρέα σε μικρούς και μεγάλους.

Ο εορτασμός του ερχομού του Νέου Χρόνου θα γίνει με την μεγάλη συναυλία του μουσικού συνόλου «Ρωμιοσύνη», υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Τεό Λαζάρου καθώς και με την κλήρωση ενός αυτοκινήτου για τον σούπερ τυχερό, το απόγευμα της Πρωτοχρονιάς.

Η γενική είσοδος θα είναι 4 ευρώ. Τα παιδιά από 5 έως 15 ετών θα πληρώνουν 2 ευρώ, ενώ για παιδιά κάτω των 5 ετών η είσοδος θα είναι δωρεάν.

Το απόκομμα του εισιτηρίου θα χρησιμοποιείται και ως λαχνός για την μεγάλη κλήρωση του αυτοκινήτου, ενώ δεν θα υπάρχει καμία επιπλέον χρέωση για τις εκδηλώσεις και τα παιχνίδια μέσα στο χώρο του φεστιβάλ.

Πατήστε εδώ για να δείτε το πρόγραμμα του Χριστουγεννιάτικού Φεστιβάλ «Το Χωριό του Άη Βασίλη», Λέσβος 2011