Real News - RSS Ροή

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Αστυνομικές ειδήσεις από τη Λέσβο


Αστυνομικό δελτίο της 23/11/2011
Εξιχνίαση κλοπής σε κοσμηματοπωλείο 38χρονης ημεδαπής, στη Μυτιλήνη.
Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 2 αλλοδαπών, οι οποίοι αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν κοσμήματα και από κοσμηματοπωλείο 50χρονου ημεδαπού στη Μυτιλήνη.
Εξιχνιάστηκαν, την 05-12-2011 το απόγευμα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, μία υπόθεση κλοπής σε βάρος μίας 38χρονης ημεδαπής και μία υπόθεση απόπειρας κλοπής σε βάρος ενός 50χρονου ημεδαπού, στη Μυτιλήνη.
Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός υπηκόου Γεωργίας ηλικίας 26 ετών και μιας ακόμη αλλοδαπής συνεργού του, αγνώστων στοιχείων.
Μετά από αξιοποίηση πληροφοριών και συντονισμένη αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι μεσημβρινές ώρες της 26-11-2011, ο 26χρονος και η αλλοδαπή συνεργός του, προσποιούμενοι τους πελάτες, μπήκαν σε κοσμηματοπωλείο ιδιοκτησίας 38χρονης ημεδαπής, στην οδό Ερμού, στη Μυτιλήνη και με την μέθοδο «της απασχόλησης» κατόρθωσαν ν’ αφαιρέσουν δύο χρυσούς σταυρούς συνολικής αξίας 600 ευρώ. Λίγο αργότερα, οι 2 αλλοδαποί εισήλθαν σε κοσμηματοπωλείο ιδιοκτησίας 50χρονου ημεδαπού, επί της οδού Αλκαίου, όπου με την ίδια μέθοδο, αποπειράθηκαν ν’ αφαιρέσουν ένα χρυσό σταυρό αξίας 500 ευρώ, έγιναν όμως αντιληπτοί από τον ιδιοκτήτη του και τράπηκαν σε φυγή.
Τις κινήσεις των δυο δραστών κατέγραψε κάμερα ασφαλείας που ήταν εγκατεστημένη στο κατάστημα του 50χρονου και βοήθησε την αστυνομική έρευνα.
Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.
Εξιχνιάστηκε περίπτωση κλοπής σε βάρος 31χρονης, στη Μυτιλήνη.
Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 2 υπηκόων Γεωργίας.
Εξιχνιάστηκε, την 05-12-2011 το απόγευμα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, περίπτωση κλοπής σε βάρος μίας 31χρονης ημεδαπής, ιδιοκτήτριας κοσμηματοπωλείου, στη Μυτιλήνη.
Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 2 υπηκόων Γεωργίας ηλικίας 31 και 26 ετών.
Μετά από αξιοποίηση πληροφοριών και συντονισμένη αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι το απόγευμα της 01-12-2011, ο 31χρονος από κοινού με τον 26χρονο, προσποιούμενοι τους πελάτες, μπήκαν σε κοσμηματοπωλείο ιδιοκτησίας της 31χρονης ημεδαπής, στην οδό Λαδάδικα, στη Μυτιλήνη και ενώ ο ένας από αυτούς απασχολούσε την υπάλληλο, ο δεύτερος, χωρίς να γίνει αντιληπτός, αφαίρεσε μια χρυσή βέρα, από δειγματολόγιο του καταστήματος.
Οι δύο αλλοδαποί προσήχθησαν ως ύποπτοι στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης και εξεταζόμενοι στο πλαίσιο της αστυνομικής προανάκρισης ομολόγησαν την πράξη τους.
Σύλληψη 37χρονου ημεδαπού για απειλή και εξύβριση σε βάρος αστυνομικού, στην Καλλονή της Λέσβου.
Συνελήφθη την 05-12-2011 το μεσημέρι, στην Καλλονή της Λέσβου, από αστυνομικούς της Αστυνομικού Τμήματος Καλλονής, ημεδαπός ηλικίας 37 ετών, κατηγορούμενος για απειλή και εξύβριση σε βάρος αστυνομικού.
Ο 37χρονος ημεδαπός, απείλησε και εξύβρισε αστυνομικό που υπηρετεί στο Αστυνομικό Τμήμα Καλλονής, διότι το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, ο τελευταίος είχε βεβαιώσει σε βάρος του, παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας για παράνομη στάθμευση.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης.