Real News - RSS Ροή

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου : Πρώτη συνάντηση Δικτύου Ανταλλαγών Μυτιλήνης


Την πρώτη του συνάντηση  πραγματοποιεί το Δικτύου Ανταλλαγών της Μυτιλήνης τη Δευτέρα 23 του Γενάρη στο Θεατράκι των Αστέγων. Στη συνέλευση μπορούν να παραστούν όχι μόνο τα μέλη, αλλά και όλοι όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο δίκτυο ανταλλάσοντας υπηρεσίες.  Μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν είναι ζητήματα λειτουργίας και φυσιογνωμίας του Δικτύου, τρόποι οργάνωσης και ενίσχυσης της αλληλεγγύης μεταξύ των μελών καθώς και το όνομα του Δικτύου.
 Να σημειωθεί πως στο λίγο διάστημα λειτουργίας του δικτύου έχουν πραγματοποιηθεί περίπου δώδεκα δοκιμαστικές συναλλαγές μεταξύ των 30 μελών του χωρίς ακόμα να έχουν αξιοποιηθεί πλήρως οι δυνατότητες μιας διαδικτυακής εφαρμογής που θα επέτρεπε πολύ μεγαλύτερη ευκολία στις συναλλαγές.
Στόχος του δικτύου πρωταρχικά είναι να αυξηθεί ο αριθμός των μελών και ταυτόχρονα το εύρος των προσφερόμενων υπηρεσιών. Για το λόγο αυτό μπορεί κάποιος να πάρει εύκολα πληροφορίες για το δίκτυο ή ακόμα και να κάνει την εγγραφή του σ' αυτό στην ηλεκτρονική σελίδα http://diktyolesvou.wordpress.com
Σχετικά με την ονομασία του δικτύου ξεχωρίζει η πρόταση για το όνομα «Ήλεκτρο», που είναι το υλικό (κράμα Χρυσού και Αργύρου) από το οποίο ήταν φτιαγμένα τα πρώτα νομίσματα των Ελλήνων στην περιοχή της δυτικής Μικράς Ασίας και των νησιών μας.