Real News - RSS Ροή

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Αιολικός : πατατράκ στον Ταρλά

Συνεχίζει με Σπανό ο ΑιολικόςΤην έκπληξη της 11ης αγωνιστικής έκανε ο Αίας Σαλαμίνας, ο οποίος πήρε σπουδαίο «διπλό» στη Μυτιλήνη με 2-0 κόντρα στον Αιολικό.

Η ομάδα της Σαλαμίνας ευτύχησε να προηγηθεί μόλις στο 10’ με τον Στουλή, ενώ στο 56’ ο Σιέρρας «διπλασίασε» τα τέρματα για την ομάδα του. Ο Αιολικός θέλησε να επιστρέψει στον αγώνα, αλλά στο 58’ η προσπάθεια του Διονυσάτου σταμάτησε στο δοκάρι.
Την ευθύνη για την εντός έδρας ήττα του Αιολικού από τον Αίαντα Σαλαμίνας ανέλαβε ο Δημήτρης Σπανός, ο οποίος υπέβαλλε την παραίτησή του.



Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αιολικού, που συνεδρίασε σήμερα, αποφάσισε να μην κάνει δεκτό το αίτημα παραίτησης του Δημήτρη Σπανού από τον πάγκο των «κυανόλευκων», που ο ίδιος έκανε λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Αίαντα Σαλαμίνας και την ήττα με 2-0.
Η επίσημη ανακοίνωση της Διοίκησης:
«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αιολικού, μετά το άσχημο αποτέλεσμα κόντρα στον Αίαντα Σαλαμίνας, εκφράζει τη στήριξη του προς τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή μας. Τονίζει δε, την αμέριστη συμπαράσταση και εμπιστοσύνη μας προς την ομάδα, αισιοδοξώντας ότι θα τερματίσει στην πρώτη θέση, κερδίζοντας την άνοδο και την επιστροφή της στη Γ' Εθνική. Επισημάνουμε, πως για τη διοίκηση του Αιολικού δεν υπήρξε ποτέ, ούτε και υφίσταται, θέμα προπονητή. Θα συνεχίσουμε ενωμένοι, συγκεντρωμένοι στο στόχο μας ως το τέλος του πρωταθλήματος και τότε θα κριθούμε όλοι».

ΑΙΟΛΙΚΟΣ: Αθανασόπουλος, Μιχαλάκης, Ντζιμάνης, Καπταγιάννης, Ζώνας, Χατζηκυριάκος, Μίχος, Διονυσάτος, Τσουλάκος, Βουργουτζής Γ. (57' Παπαδόπουλος), Βουργουτζής Π. (46' Μουτζούρης (81' Δελόλμας).
ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ: Μώτος, Σιέρρας, Αντωνίου, Μπιταξής (87' λ. τρ. Μπάρμπας), Μαριόλης, Σιδέρης, Ανδριανόπουλος, Βελιανίτης, Μυρίλας, Φατόλιας (66' Γκούβας), Στουλής.