Real News - RSS Ροή

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΣΒΟ


Αστυνομικό δελτίο της 23/11/2011
Σύλληψη 25χρονου ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, στη Μυτιλήνη.

Συνελήφθη σήμερα (13-01-2012) το μεσημέρι, στην οδό Κωνσταντίνου Παλαιολόγου, στη Μυτιλήνη, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Μυτιλήνης, ένας ημεδαπός ηλικίας 25 ετών, κατηγορούμενος για κατοχή μικροποσότητας ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, στην κατοχή του 25χρονου βρέθηκε, σε έρευνα που του έγινε και κατασχέθηκε, μια μεταλλική συσκευασία, η οποία περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης (χασίς) συνολικού βάρους 5 γραμμαρίων.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης.

Συνελήφθη 41χρονος αλλοδαπός για απείθεια, απειλή και εξύβριση σε βάρος αστυνομικού, στο Ίππειος της Λέσβου.

Συνελήφθη, χθες (12-01-2012) το απόγευμα, στο Ίππειος της Λέσβου, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λέσβου, ένας υπήκοος Αλβανίας ηλικίας 41 ετών, κατηγορούμενος για απείθεια, απειλή και εξύβριση σε βάρος αστυνομικού.
Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, ο 41χρονος αλλοδαπός, αρνήθηκε να επιδείξει στους αστυνομικούς έγγραφα που να αποδεικνύουν τη νόμιμη παραμονή του στη Χώρα, ενώ απείλησε και εξύβρισε έναν από αυτούς.
Όπως διαπιστώθηκε, σε βάρος του 41χρονου, ο οποίος διαμένει νόμιμα στη Χώρα, εκκρεμούν δυο καταδικαστικές αποφάσεις από Δικαστική Αρχή της Χώρας.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης.