Real News - RSS Ροή

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΣΒΟ


Σύλληψη 27χρονου ημεδαπού στη Μόρια Λέσβου,
για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Συνελήφθη, την Τρίτη (24-01-2012) το πρωί, στη Μόρια Λέσβου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυτιλήνης, ένας ημεδαπός ηλικίας 27 ετών, ο οποίος κατηγορείται για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Στην κατοχή του 27χρονου, βρέθηκε σε έρευνα που του έγινε και κατασχέθηκε, μία γυάλινη συσκευασία η οποία περιείχε ακατέργαστη ινδική κάνναβη συνολικού βάρους 2,4 γραμμαρίων.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης.

Κλοπή σε βάρος 45χρονης ημεδαπής, στη Μυτιλήνη.

Την Τρίτη (24-01-2012) το βράδυ, καταγγέλθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης, κλοπή σε βάρος μιας 45χρονης ημεδαπής στην οδό Παπαδιαμάντη στη Μυτιλήνη.
Το ίδιο βράδυ, άγνωστος δράστης μπήκε σε φαρμακείο όπου βρισκόταν η 45χρονη και χωρίς να γίνει αντιληπτός, αφαίρεσε από τη τσάντα της ένα πορτοφόλι, το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των 600 Ευρω και διάφορα προσωπικά της έγγραφα.
Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.

Εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής σε βάρος 67χρονου ημεδαπού,
στα Αλυφαντά Μυτιλήνης.
Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 2 αλλοδαπών υπηκόων Αλβανίας.

Εξιχνιάστηκε, την Τρίτη (24-01-2012) το απόγευμα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, μία υπόθεση κλοπής σε βάρος 67χρονου ημεδαπού, στα Αλυφαντά Μυτιλήνης.
Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός 44χρονου αλλοδαπού υπηκόου Αλβανίας και ενός 39χρονου ομοεθνή του.
Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, οι 2 αλλοδαποί, νυχτερινές ώρες της 20/21-01-2012, μπήκαν σε αποθήκη του 67χρονου στα Αλυφαντά Μυτιλήνης και αφαίρεσαν, ένα θαμνοκοπτικό εργαλείο, ένα αλυσοπρίονο και ένα τροχό, συνολικής αξίας 700 Ευρώ.
Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.

Εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής, σε επιχείρηση εμπορίας υγραερίου στα Πάμφιλα Λέσβου.
Συνελήφθη ένας 49χρονος ημεδαπός.

Εξιχνιάστηκε, την Τρίτη (24-01-2012) το μεσημέρι, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, υπόθεση κλοπής, σε επιχείρηση εμπορίας υγραερίου στα Πάμφιλα Λέσβου.
Μετά από συντονισμένη αστυνομική έρευνα, συνελήφθη ένας 49χρονος ημεδαπός, υπάλληλος της επιχείρησης, ο οποίος κατηγορείται για υπεξαίρεση του χρηματικού ποσού των 2582,63 Ευρώ και για ψευδορκία.
Ο 49χρονος εμφανίστηκε την Δευτέρα (23-01-2012) το πρωί, στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης και κατήγγειλε ψευδώς, ότι άγνωστοι δράστες τις πρώτες πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας, μπήκαν στο χώρο της επιχείρησης και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 3000 Ευρώ, με σκοπό να παραπλανήσει τις έρευνες των αστυνομικών.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης.