Real News - RSS Ροή

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΣΒΟ


Αιφνίδιος θάνατος 78χρονης ημεδαπής, στη Μυτιλήνη.
Χθες (08-02-2012) το μεσημέρι, 78χρονη ημεδαπή βρέθηκε νεκρή, από συγγενικό της πρόσωπο, μέσα στο σπίτι της, στην οδό Μπιζανίου, στη Μυτιλήνη.
Προανάκριση για τα αίτια θανάτου της 78χρονης διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Μυτιλήνης, ενώ δεν υφίστανται ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας.

Σύλληψη 62χρονου ημεδαπού για κατοχή μικροποσότητας ναρκωτικών ουσιών, στη Μυτιλήνη.
Συνελήφθη σήμερα (08-02-2012) το πρωί, στην πλατεία Κυπρίων Πατριωτών, στη Μυτιλήνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης και του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Μυτιλήνης, ένας ημεδαπός ηλικίας 62 ετών, κατηγορούμενος για κατοχή μικροποσότητας ναρκωτικών ουσιών.
Στην κατοχή του 62χρονου βρέθηκαν, σε έρευνα που του έγινε και κατασχέθηκαν, μια πλαστική συσκευασία, η οποία περιείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης (χασίς) συνολικού βάρους 1,1 γραμμαρίων και μια γυάλινη συσκευασία, που περιείχε φυτικά αποσπάσματα κάνναβης συνολικού βάρους 0,7 γραμμαρίων.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης.

Σύλληψη 60χρονου ημεδαπού για κατοχή μικροποσότητας ναρκωτικών ουσιών, στη Μήθυμνα Λέσβου.
Συνελήφθη την Τρίτη (07-02-2012) το βράδυ, στη Μήθυμνα Λέσβου, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Μυτιλήνης, ένας ημεδαπός ηλικίας 60 ετών, κατηγορούμενος για κατοχή μικροποσότητας ναρκωτικών ουσιών.
Στην κατοχή του 60χρονου βρέθηκε, σε έρευνα που του έγινε και κατασχέθηκε, μια πλαστική συσκευασία, η οποία περιείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 1 γραμμαρίου.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης.

Σύλληψη 17χρονου αλλοδαπού, στη Μυτιλήνη, για παράβαση της νομοθεσίας «περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας».
Κατασχέθηκαν 80 κλεψίτυποι ψηφιακοί δίσκοι ήχου ( CD ) και 40 κλεψίτυποι ψηφιακοί δίσκοι εικόνας ( DVD ).
Συνελήφθη, την Τρίτη (07-02-2012) το απόγευμα, στην οδό Ζωοδόχου Πηγής, στη Μυτιλήνη, από αστυνομικούς της ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.), της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λέσβου, ένας υπήκοος Πακιστάν ηλικίας 17 ετών, κατηγορούμενος για παράβαση της νομοθεσίας «περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας».
Στην κατοχή του 17χρονου βρέθηκαν, σε έρευνα που του έγινε και κατασχέθηκαν 80 κλεψίτυποι ψηφιακοί δίσκοι ήχου ( CD ), διαφόρων Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών καθώς και 40 κλεψίτυποι ψηφιακοί δίσκοι εικόνας ( DVD ), τους οποίους προόριζε προς πώληση σε τρίτους. Οι παραπάνω ψηφιακοί δίσκοι είχαν αντιγραφεί και αναπαραχθεί παράνομα, χωρίς να φέρουν ειδική ταινία ασφάλειας και γνησιότητας.
Ο 17χρονος αλλοδαπός διαμένει νόμιμα στη Χώρα.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης.

Κλοπή σε οικία, στην Αγιάσο της Λέσβου.
Την Τρίτη (07-02-2012) το απόγευμα, καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Αγιάσου Λέσβου, κλοπή σε οικία ενός 70χρονου ημεδαπού, στην περιοχή «Καζίνο» της Αγιάσου.
Άγνωστοι δράστες, κατά το χρονικό διάστημα από την 17-01-2012 έως την 07-02-2012, μπήκαν στο σπίτι του 70χρονου παραβιάζοντας παράθυρο αυτού και αφαίρεσαν απροσδιόριστο αριθμό εκκλησιαστικών ειδών και κειμηλίων.
Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αγιάσου Λέσβου.