Real News - RSS Ροή

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Λέσβος : Τα οικονομικά προβλήματα η αιτία της τραγωδίας στο Πυργί

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι, η δολοφονία της 41χρονης μετά από καυγά από τον 43χρονο εργολήπτη στο Πυργί της Λέσβου , ήταν ουσιαστικά η τελευταία πράξη του δράματος που ζούσε η οικογένεια το τελευταίο διάστημα. 
Λέσβος: Έσφαξε τη σύζυγό του με κουζινομάχαιρο…Το ζευγάρι ζούσε μόνιμα στην Αθήνα για πολλά χρόνια, μάλιστα η 41χρονη γυναίκα που κατάγεται από τα Γρεβενά εργαζόταν στο ΥΠΕΧΩΔΕ. Τα τελευταία χρόνια η οικογένεια μετακόμισε στο νησί μας, η γυναίκα πήρε μετάθεση στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση, ενώ ο 43χρονος σύζυγός της, εργολάβος δημοσίων έργων συνέχισε να ασκεί το επάγγελμά του. Ο 43χρονος κατάγεται από την Άντισσα, εκεί, άλλωστε, ζουν και οι συγγενείς του.
Το τελευταίο διάστημα, ο σύζυγος του θύματος, -σύμφωνα πάντα με πληροφορίες-μετά από κάποιες ατυχίες σε έργο που εκτελούσε στο νησί μας, αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα, τα οποία, όπως αναφέρουν άνθρωποι που τον γνώριζαν, είχαν ως αποτέλεσμα να εμφανίζει συμπτώματα περίεργης έως και διαταραγμένης συμπεριφοράς.
Στο έγκλημα οδηγήθηκε μετά από έντονη λογομαχία που είχε με τη σύζυγό του, το μοιραίο βράδυ. Πάνω στο διαπληκτισμό, πήρε το μαχαίρι της κουζίνας και της κατάφερε 10 μαχαιριές σε θώρακα, κοιλιά και καρωτίδα. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα τραύματα ήταν πολύ βαθιά.
Συνειδητοποιώντας την πράξη του, πήρε την αιμόφυρτη γυναίκα και τη μετέφερε στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης. Αφού την εγκατέλειψε στην είσοδο των Εκτάκτων Περιστατικών, μετέβη στην Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου όπου και παραδόθηκε.
Οι γιατροί έδωσαν μάχη για να κρατήσουν την άτυχη γυναίκα στη ζωή, τα τραύματα, όμως, ήταν πολύ σοβαρά και εξέπνευσε λίγες ώρες αργότερα.
Ο 43χρονος οδηγήθηκε χθες στον εισαγγελέα και πήρε 24ωρη προθεσμία για να απολογηθεί.
Ο ίδιος φαίνεται ότι βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ενώ οι ισχυρισμοί, πολλοί από τους οποίους ξεπερνούν τα όρια της επιστημονικής φαντασίας, δείχνουν άνθρωπο με βαθιά διαταραχή.
Τραγικές φιγούρες τα δυο μικρά παιδιά του ζευγαριού, που βίωσαν τη δολοφονία της μητέρας τους, λίγα μέτρα από το δωμάτιο που βρισκόταν.
Τα παιδιά παρέλαβε η θεία τους, αδελφή του δράστη, που ζει μόνιμα στην Άντισσα.