Real News - RSS Ροή

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

Ένα τραγούδι για το ΚΕΘΕΑ και παρουσίαση βιβλίου από τον Μάκη Ψαραδέλλη

 Το τραγούδι θα συμπεριληφθεί στο DVD "Πρόβα Μουσικής.." που θα συνοδεύει το βιβλίο του Μάκη Ψαραδέλλη, «Καιρός για κυνήγι», που θα κυκλοφορήσει από τις εκδόσεις ΕΝΤΥΠΟΙΣ. Με πρωτοβουλία του συγγραφέα και τη συνεργασία του Συλλόγου Οικογένειας του ΚΕΘΕΑ Μυτιλήνης, μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις του βιβλίου, θα διατεθούν για την ενίσχυση των σκοπών του ΚΕΘΕΑ Μυτιλήνης. 
Σας περιμένουμε στη πρώτη παρουσίαση του βιβλίου που θα γίνει στις 24/3/15 στο Καφέ Πάρκο της Αγίας Ειρήνης.
Ο Σύλλογος Οικογένειας του ΚΕΘΕΑ Μυτιλήνης δημιουργήθηκε τον Ιούνιο του 2012 και βασικοί στόχοι του είναι να προσφέρει εθελοντική εργασία και να προβάλλει το έργο του ΚΕΘΕΑ Μυτιλήνης, να το υποστηρίζει με την εξεύρεση πόρων, να ενημερώνει και να ευαισθητοποιεί την κοινή γνώμη γύρω από το πρόβλημα της εξάρτησης και να συμβάλλει στη διαμόρφωση της πολιτικής για τα ναρκωτικά με τη δημόσια τοποθέτησή του σε σημαντικά θέματα.
Στις δράσεις του περιλαμβάνεται η υποστήριξη των μελών του αλλά και ευρύτερα ατόμων και οικογενειών που αντιμετωπίζουν πρόβλημα εξάρτησης, καθώς και η υποστήριξη των μελών του ΚΕΘΕΑ Μυτιλήνης που βρίσκονται στη φάση της κοινωνικής επανένταξης.
Για περισσότερες πληροφορίες ή για τη συμμετοχή σας στο Σύλλογο μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα: 22510 25670 & 54862.
Ένα τραγούδι για το ΚΕΘΕΑ. Ένα τραγούδι για την ελπίδα. Στίχοι: Ανθή Πετρέλλη - Στέφανος Μαυρουδή Μουσική: Ανθή Πετρέλλη