Real News - RSS Ροή

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Άμεση ενημέρωση του υπ. Οικονομικών για τα οικονομικά στοιχείων των Περιφερειών

       Αυστηρά χρονοδιαγράμματα θέτει το υπουργείο Οικονομικών στις Περιφέρειες προκειμένου να ενημερώνουν εγκαίρως το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους για τα οικονομικά τους δεδομένα.
        Εγκύκλιος που εξέδωσε  ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Οικονομικών κ. Ηλίας Πεντάζος προβλέπει πως οι υπεύθυνοι υπάλληλοι των Περιφερειών θα κοινοποιούν στο υπουργείο Εσωτερικών τα μηνιαία δελτία των Περιφερειών για τα έσοδα, τις δαπάνες, την χρηματοδότηση, τις εκκρεμείς υποχρεώσεις και τις ληξιπρόθεσμες οφειλές αποκλειστικά εντός 12 ημερών από την λήξη του μήνα αναφοράς για τον οποίο παρέχονται τα στοιχεία. Με την σειρά του το υπουργείο Εσωτερικών θα ομαδοποιεί σε ένα δελτίο τα στοιχεία και θα τα στέλνει στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους αποκλειστικά εντός 16 ημερών από την λήξη του μήνα αναφοράς σε ηλεκτρονική μορφή.
       Τα στοιχεία των υποβαλλόμενων μηνιαίων δελτίων θα ελέγχονται για την πληρότητα και την ορθότητά τους από τους υπευθύνους υπαλλήλους του υπουργείου Εσωτερικών. Οποιαδήποτε δε παράληψη σχετικώς με την αποστολή ή συμπλήρωση των μηνιαίων δελτίων από τις Περιφέρειες θα διευθετείται με άμεση επαφή Περιφέρειας και υπουργείου Εσωτερικών, με ευθύνη του τελευταίου.