Real News - RSS Ροή

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

ΑΕΛΚ : Μοίρασαν εισιτήρια και αυτόγραφα στο 2ο Γυμνάσιο Μυτιλήνης


Κοντά στους μαθητές η ΑΕΛ Καλλονής (photos)
Σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ Καλλονής, Ντάμπος, Τραορέ, Κριπιντίρης και Τριανταφύλλου, συνοδευόμενοι από τον γενικό αρχηγό της ομάδας μας, Μιχάλη Καραβασίλη, επισκέφθηκαν το 2ο Γυμνάσιο Μυτιλήνης. Εκεί, μοίρασαν αυτόγραφα και φωτογραφήθηκαν με τους μαθητές και τις μαθήτριες ενώ είχαν και ολιγόλεπτη συζήτηση με τον διευθυντή του σχολείου, Δημήτριο Ζουρέλλη.
Οι μαθητές και οι μαθήτριες του 2ου Γυμνάσιου Μυτιλήνης, προσκλήθηκαν για να παρακολουθήσουν τον αγώνα της ομάδας μας με τον Αγροτικό Αστέρα, την Κυριακή, στις 14:30 στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης.
Στον αγωνιστικό τομέα η ΑΕΛΚ στο παιχνίδι της Κυριακής (20/11) με τον Αγροτικό Αστέρα θα παραταχθεί χωρίς τον Μπαρτόζ Ταραχούλσκι. Ο Πολωνός επιθετικός τραυματίστηκε όταν σκόραρε στην αναμέτρηση με τον Θρασύβουλο και η διάγνωση έκανε λόγο για υποτροπή σε παλιότερο τραυματισμό στον μηνίσκο του. Έτσι, σήμερα είχε προγραμματιστεί να υποβληθεί σε αρθροσκόπηση, προκειμένου να λυθεί το πρόβλημα.
Τέλος σήμερα το μεσημέρι η Football League ανακοίνωσε ότι το παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής ανάμεσα στην ΑΕΛ Καλλονής και τον Αγροτικό Αστέρα θα ξεκινήσει στις 14:30 και όχι στις 15:00 όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί. Ο λόγος, φυσικά, είναι για να προλάβουν οι Θεσσαλονικείς να αναχωρήσουν από τη Μυτιλήνη.