Real News - RSS Ροή

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Αιολικός:Ισοπαλία 1-1 στη Ραφήνα-Σοβαρός τραυματισμός Μίχου


Τριγλία Ραφήνας-Αιολικός 1-1
Μπορεί να βρέθηκε μπροστά στο σκορ, ωστόσο ο Αιολικός δεν τα κατάφερε στην Ραφήνα, η οποία παρέμεινε στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και θέλει πάση θυσία τη νίκη την επόμενη αγωνιστική κόντρα στο Κορωπί, για να πάρει βαθμολογική «ανάσα».
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και ευτύχησαν να προηγηθούν με το υπέροχο πλασέ του Μιχαλάκη στο 26΄, ωστόσο, δεν κατάφεραν να κρατήσουν το μηδέν στην εστία τους, με τον Μάντζη να διαμορφώνει το τελικό 1-1 στο 51΄.
Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Σπαγή στο 78΄ κα του Μιχαλάκη στο 83΄.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Μάμμης (Δωδεκανήσου).
Σοβαρός φαίνεται πως είναι ο τραυματισμός του Σπύρου Μίχου, αφού ο έμπειρος ποδοσφαιριστής θα απουσιάσει για περίπου ένα μήνα από τον αγωνιστικό χώρο.

Ο αμυντικός μέσος της ομάδας του Αιολικού υπέστη θλάση στον προσαγωγό και την Τετάρτη θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, προκειμένου διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.
Όπως όλα δείχνουν, ο Μίχος θα μείνει εκτός για περίπου 30 μέρες και θα απουσιάσει σίγουρα από τον αγώνα με τον Εθνικό (18/12) ), αλλά κι από το εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο την Ολυμπιάδα Κερατσινίου (21/12), δίνοντας αγώνα δρόμου να προλάβει την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ατρόμητο Πειραιά (8/1).
Το θετικό στην υπόθεση είναι ότι στο Πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής ακολουθεί διακοπή 15 ημερών μετά την 8η αγωνιστική, λόγω εορτών κι έτσι αν όλα πάνε καλά, ο Μίχος θα επιστρέψει στη διάθεση του τεχνικού του, Δημήτρη Σπανού, στις αρχές του νέου έτους.
ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ: Κύρκος, Σταμπέλος, Ρεπούσκος (25' Μάντζης), Κόρακας, Τσέπας, Σπαγής, Ράμο (80' Λεμονής), Μπασινάς, Αρσενόπουλος, Μουλάκης, Τσάγκαρης (58' Αρναρέλλης).
ΑΙΟΛΙΚΟΣ: Καλαϊτζίδης, Αγιακάτσικας (75' Μουτζούρης), Βούρος, Καπταγιάννης, Αποστολίδης, Χατζηκυριάκος, Μίχος (64' Τσουλάκος), Διονυσάτος, Καδής, Κάρδαρης, Μιχαλάκης.