Real News - RSS Ροή

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

ΑΕΛΚ:Επικράτησε 3-2 του Πανσερραϊκού


Πραγματική…  Καλλονή, επικράτησε 3-2 του Πανσερραϊκού
Πριν από λίγες ημέρες ο Λουτσιάνο Ντε Σόουζα δήλωνε ότι παραιτείται, όμως με παρέμβαση του προέδρου της ΑΕΛ Καλλονής, Νίκου Μιχαλάκη ο Βραζιλιάνος τεχνικός έπαιρνε ψήφο εμπιστοσύνης. Η αποστολή δύσκολη… νέα αρχή στις Σέρρες απέναντι στον αήττητο Πανσερραϊκό. Και όμως… Η ομάδα της Λέσβου αγνώριστη σε σχέση με προηγούμενα ματς έκανε… πάρτι στο πρώτο ημίχρονο και παρότι στο τέλος λαχτάρησε, έφυγε νικήτρια (3-2) από την έδρα των «λιονταριών», που προσπαθούσαν με ανορθόδοξο τρόπο να αντιδράσουν.
Μόλις στο 21’ ο Μανούσος σέντραρε για τον Μανουσάκη και αυτός με σουτ άνοιξε το σκορ για την ΑΕΛ Καλλονής, ενώ στο 30΄οι ρόλοι αντιστράφηκαν. Ο Μανουσάκης σέντραρε και ο Μανούσος με σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-2! Το 3-0 ήρθε στο 37’. Ο Μιλένκοβιτς ανέτρεψε τον Ντος Σάντος και ο Λεοζίνιο με πέναλτι που αμφισβήτησαν οι γηπεδούχοι σκόραρε απέναντι στην πρώην του ομάδα.
Οι «ερυθρόλευκοι» έγιναν πιο επιθετικοί στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά η αντίδραση ήρθε αργά με τον Στεφανίδη. Στο 70’, λοιπόν, ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα για ανατροπή του Μιλένκοβιτς από τον Θυμιόπουλο και ο Στεφανίδης με πέναλτι μείωσε. Στο 81’ ο φορ των γηπεδούχων σκόραρε για δεύτερη φορά, αυτή τη φορά με κεφαλιά έπειτα από γέμισμα του Σαλαμαστράκη, όμως στα τελευταία λεπτά δεν ήρθε η ισοφάριση, με την ομάδα της Λέσβου να χάνει μεγάλες ευκαιρίες στις καθυστερήσεις με τους Μαρσέλο και Ντος Σάντος.
Ο διαιτητής Γαλατσός (Μακεδονίας) έδειξε κίτρινες στους Μιλένκοβιτς, Στεφανίδη, Λεοζίνιο και Μαρσέλο.
Στη συνέντευξη Τύπου ο Βραζιλιάνος τεχνικός της ομάδας της Λέσβου ανέφερε: «Ο Πανσερραϊκός είναι μία ομάδα που δεν ανήκει στην Β' Εθνική. Χαιρόμαστε που κερδίσαμε μία ομάδα που έπρεπε να είναι στην Α' Εθνική. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Στην Μυτιλήνη δεν έχουμε καλή ψυχολογία. Είναι μία σημαντική νίκη για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Είμαι ικανοποιημένος από όσα είδα στο γήπεδο».
Σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Best FM 98,1 τόνισε: «Χρειάζεται να αποκτήσουμε όμως διάρκεια στο παιχνίδι μας. Στο τέλος δεν ήμασταν σοβαροί και επιτρέψαμε στον Πανσερραϊκό να βάλει δύο γκολ και να διεκδικήσει το βαθμό της ισοπαλίας. Όλα όσα έγιναν τις προηγούμενες ημέρες, σε συνδυασμό με το ότι η ομάδα δε σκόραρε εύκολα, επηρέασαν την ψυχολογία μας. Σήμερα στα τελευταία λεπτά πάλι συναντήσαμε δυσκολίες, αλλά τελικώς καταφέραμε να φύγουμε νικητές από το ματς».
Ο Σταύρος Τζιωρτζόπουλος δήλωσε: «Πετύχαμε κάτι σπουδαίο, όμως δεν πρέπει να πετάμε στα σύννεφα. Καλό είναι να προσγειωθούμε, κοιτάζοντας πλέον να πάρουμε αποτέλεσμα και μέσα στα Μέγαρα. Χρειάζεται υπομονή από τον κόσμο, γιατί από το καλοκαίρι χτίζουμε τούβλο - τούβλο μια καινούρια ομάδα.
Προσωπικά, δε φοβήθηκα το ματς, γιατί ξέραμε ότι ο Πανσερραϊκός είναι μια ποιοτική ομάδα που θα προσπαθούσε να παίξει ποδόσφαιρο. Μας ευνοεί το ανοικτό γήπεδο και μπορέσαμε σήμερα να κάνουμε το παιχνίδι μας, κάτι που δυσκολευόμαστε να πετύχουμε στην έδρα μας, αφού οι αντίπαλοι μας αντιμετωπίζουν αρκετά κλειστά. Θέλω να πιστεύω ότι γύρισε ο τροχός. Αφιερώνουμε τη νίκη μας στον Πρόεδρο και σε όλους τους ποδοσφαιρόφιλους της Λέσβου».
Ο Γιώργος Μανούσος δήλωσε: «Το μόνο που έλειπε στα προηγούμενα ματς ήταν το γκολ.Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου. Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι. Είχαμε αυτό που μας έλειψε στα προηγούμενα ματς, το γκολ. Είχαμε κάποια άτυχα αποτελέσματα στην έδρα μας, είχαμε πάθος ψυχή, καταφέραμε να κερδίσουμε και βλέπουμε με αισιοδοξία τη συνέχεια».
ΑΕΛΚ: Σουλογάνης, Καρακώστας, Τραορέ, Τζιωρτζιόπουλος, Σκάγκλια (59’ Θυμιόπουλος), Κριπιντίρης, Μαρσέλο, Λεοζίνιο (65’ Τριανταφύλλου), Μανούσος (81’ Βλαστέλλης), Μανουσάκης, Ντος Σάντος.
Πανσερραϊκός: Γουμάγιας, Σαλαμαστράκης, Μιλένκοβιτς, Περπερίδης (46’ Δ. Τριανταφύλλου), Παντελιάδης, Ανάκογλου, Κ. Τριανταφύλλου, Γκόμεζ (64’ Βουτσιάς), Ντιόγκο, Στεφανίδης, Γκουεΐ (46’ Τσαούσης).