Real News - RSS Ροή

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

Άλλη μία συνάντηση για το 5ο

Ξεκινά η Η/Μ μελέτηΣυνάντηση πραγματοποιήθηκε χθες του Προέδρου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού Σχολείου, με το Δήμαρχο Δ. Βουνάτσο και τον Αντιδήμαρχο Γ. Τσακίρη.
Δεδομένου ότι ο χρόνος τρέχει και τα περιθώρια ένταξης του έργου στο ΕΣΠΑ στενεύουν, ο Πρόεδρος Π. Καρέκος ζήτησε να ενημερωθεί για την πορεία της ηλεκτρομηχανολογικής μελέτης που εκκρεμεί.
Ο Δήμαρχος ομολογώντας ότι 6 χρόνια έχουν ήδη περάσει χωρίς να γίνει ουσιαστική πρόοδος, με το σχολείο να καταρρέει, υπογράμμισε ότι ως το τέλος του χρόνου θα πρέπει τα πάντα να έχουν προχωρήσει και να έχει ενταχθεί το έργο στο ΕΣΠΑ.

Το αίτημα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ήταν να δοθεί προτεραιότητα, οι μηχανικοί του δήμου να προχωρήσουν στην εκπόνηση της μελέτης.
Αν και ο Δήμαρχος ζήτησε από το Γ. Τσακίρη να δοθεί έγγραφη εντολή σε δύο από τους μηχανικούς του δήμου για ν ασχοληθούν με το θέμα, έτσι ώστε εντός της 3μηνης καταλυτικής ημερομηνίας να έχει ολοκληρωθεί και να είναι ώριμο το έργο για ένταξη, ο Παν. Καρέκος δήλωσε ότι μέχρι τότε θα εξακολουθεί να είναι πιεστικός.