Real News - RSS Ροή

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

ΟΙ ΝΕΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΤΟΥ Δ. ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ

    Αντιδήμαρχος στις Δημοτικές Ενότητες Θερμής και Πλωμαρίου θα είναι ο Σταύρος Πολίτης, στη Δημοτική Ενότητα Γέρας αντιδήμαρχος θα είναι ο Θέμης Αθανάσης, στις Δημοτικές Ενότητες Αγιάσου και Ευεργέτουλα ο Γιώργος Βουνάτσος, στις Δημοτικές Ενότητες Αγίας Παρασκευής και Μανταμάδου ο Γιώργος Κυριαζής, στη Δημοτική Ενότητα Ερεσού - Αντίσσης ο Απόστολος Αθανασιάδης, στη Δημοτική Ενότητα Καλλονής ο Βαγγέλης Γιαβάσης, στη Δημοτική Ενότητα Μήθυμνας ο Λευτέρης Βογιατζής και, τέλος, στη Δημοτική Ενότητα Πολιχνίτου αντιδήμαρχος θα είναι ο Νίκος Κατράνης.
Παλλεσβιακής «εμβέλειας» θα είναι οι θεματικές αντιδημαρχίες, που ανατίθενται ως εξής:
Αντιδήμαρχος Οικονομικών, αλλά και πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής, ορίστηκε ο Απόστολος Πατέστος.
Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Ποιότητας Ζωής και Πολιτικής Προστασίας, αλλά και πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, θα είναι ο Γιάννης Βατός.
Αντιδήμαρχος Γεωργίας, Κτηνοτροφίας, Αλιείας, Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, Τεχνολογίας και Πληροφορικής ορίστηκε ο Γιάννης Τσακίρης.
Αντιδήμαρχος Καθαριότητας ορίστηκε ο Ηλίας Κουνιαρέλλης.
Τέλος, αντιδήμαρχος Τουρισμού, Λεσβιακής Διασποράς, Γυναικείας Επιχειρηματικότητας και Ισότητας των Δύο Φύλων ορίστηκε η Ταξιαρχούλα Πνακά.

    Ο Κώστας Αστυρακάκης προτείνεται απ’ το δήμαρχο για την προεδρία του Οργανισμού Άθλησης, Πολιτισμού και Περιβάλλοντος.
Η Αναστασία Αντωνέλλη προτείνεται για την προεδρία του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Παιδείας.
Ο παλιός Κώστας Φραγκόπουλος προτείνεται για πρόεδρος στη Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, που θα έχει την ευθύνη για όλα τα δημοτικά και τα νηπιαγωγεία του νησιού.
Ο Παναγιώτης Ζαφειρίου προτείνεται για πρόεδρος στη Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, που θα έχει την ευθύνη για όλα τα γυμνάσια και λύκεια.
Ο Σωτήρης Μαρινάτος προτείνεται για να αναλάβει πρόεδρος στη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης - Αποχέτευσης Λέσβου (ΔΕΥΑΛ).
Ο Δημήτρης Ζαφειρίου προτείνεται για την προεδρία της Κοινωφελούς Επιχείρησης Λέσβου, η οποία μεταξύ άλλων θα έχει την ευθύνη για τα προγράμματα «Βοήθεια στο Σπίτι».
Ο Αριστείδης Ταξείδης προτείνεται απ’ το δήμαρχο για την προεδρία της Αναπτυξιακής Εταιρείας Α.Ε., που θα έχει την ευθύνη για τις αναπτυξιακές δραστηριότητες του Δήμου.