Real News - RSS Ροή

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ : ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ


1ο  ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ
Το Σάββατο, 19 Μαρτίου 2011 στη Μυτιλήνη έγιναν τα εγκαίνια των γραφείων της τοπικής οργάνωσης Λέσβου της Δημοκρατικής Αριστεράς, στην οδό Μητροπόλεως 18 (τηλέφωνο επικοινωνίας 6973692381, email: s.psaltou@sa.aegean.gr).
Στη συνέλευση που ακολούθησε συζητήθηκαν ζητήματα της τοπικής γραμματείας και πραγματοποιήθηκε η εκλογή αντιπροσώπων για το Ιδρυτικό Συνέδριο.
Η σύνθεση της τοπικής γραμματείας της Δημοκρατικής Αριστεράς έχει ως εξής: Στρατής Ψάλτου (γραμματέας), Δημήτρης Βελούτσος(αναπληρωτής γραμματέας), Γιώργος Αθηνιώτης (ταμίας), Στρατής Ανδριώτης (υπεύθυνος οργανωτικού), Στέλιος Βουνάτσος.
Οι αντιπρόσωποι που εκλέχτηκαν για το Ιδρυτικό Συνέδριο είναι οι εξής: Γιώργος ΑθηνιώτηςΔημήτρης ΒελούτσοςΓιάννηςΣπιλάνης, Στρατής Ψάλτου και αντιπρόσωπος της νεολαίας ο Γιώργος Φωτιάδης.
Επίσης, συζητήθηκε και εγκρίθηκε μία σειρά προτάσεων της τοπικής οργάνωσης Λέσβου εν όψει της συζήτησης που θα πραγματοποιηθεί στο Ιδρυτικό Συνέδριο για τη ψήφιση του καταστατικού και των ιδεολογικών θέσεων της Δημοκρατικής Αριστεράς. Οι προτάσεις αυτές αφορούν σε ζητήματα αγροτικής πολιτικής, νησιωτικής πολιτικής, σε ζητήματα των σχέσεων Εκκλησίας και Κράτους και οργανωτικά ζητήματα.