Real News - RSS Ροή

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Δράσεις κατά των τροχαίων ατυχημάτων

Το «πόλεμο» κατά των τροχαίων ατυχημάτων κήρυξε προχθές κατά την τελευταία του συνεδρίαση το Περιφερειακό Συμβούλιο Λέσβου μετά από πρόταση του Περιφερειάρχη Νάσου Γιακαλή.  Σύμφωνα με την πρόταση αυτή η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου θα διαθέσει ποσοστό 20% από τα έσοδα των τελών μεταβίβασης οχημάτων για την οδική ασφάλεια σε διάφορες δράσεις και ενέργειες τις οποίες θα εισηγείται η αρμόδια επιτροπή που θα συγκροτηθεί με υπεύθυνο στην γραμματειακή υποστήριξη τον κ. Δημήτρη Καμενή, τέως Δήμαρχο Λουτροπόλεως Θερμής. 
Μιλώντας στην Ερα Αιγαίου ο κ. Καμενής δήλωσε: «Είναι θετικό βεβαίως το γεγονός ότι το Περιφερειακό Συμβούλιο συζήτησε προχθές για πρώτη φορά το θέμα της οδικής ασφάλειας και λήφθηκε μια ομόφωνη απόφαση για δράσεις και ενέργειες προς αυτή την κατεύθυνση. Η συμβολή όλων των παρατάξεων του Π.Σ. τόσο στο διάλογο όσο και στην ομοφωνία της απόφασης δείχνει ότι οι Π. Σύμβουλοι συμμερίζονται τις αγωνίες όλων μας». 
Εντωμεταξύ το Σωματείο Επαγγελματιών Υπαλλήλων Οδηγών και Εισπρακτόρων Λέσβου διοργανώνει την Κυριακή, ημερίδα με θέμα "Οδική ασφάλεια και πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων" στο Επιμελητήριο Λέσβου.