Real News - RSS Ροή

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

ΑΕΛΚ : Έχασε με 1-0 στα Ψαχνά

Ζουρούδης: «Έξι πόντοι με Πανσερραϊκό»
Μετά και τη χθεσινή ήττα στα Ψαχνά, η Καλλονή έμεινε πίσω στη «μάχη» που δίνει για είσοδο στα play offs της ανόδου.
Την υπεροχή είχαν στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι, ωστόσο δεν μπόρεσαν να την εκμεταλλευτούν και να πετύχουν κάποιο γκολ, ενώ διαμαρτυρήθηκαν και για πέναλτι σε χέρι των φιλοξενούμενων.
Παρόλα αυτά, η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα ήταν για την Καλλονή, όταν στο 12' ο Κριπιντίρης βγήκε τετ α τετ, αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Τόλιο.
Η απάντηση του Ηρακλή Ψαχνών ήρθε ένα λεπτό αργότερα, στο 13', με τον Ντελέκο να πιάνει ένα πολύ καλό σουτ, αλλά την μπάλα να φεύγει λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Σουλογάνη.
Στο 33' παρουσιάστηκε ακόμη μια καλή ευκαιρία για την ομάδα των Ψαχνών, ωστόσο ο Θάνος, που βγήκε απέναντι με τον Σουλογάνη, καθυστέρησε, με αποτέλεσμα να κλειστεί από τους αμυντικούς της Καλλονής.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Καλλονή ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι και είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, ωστόσο ο Ηρακλής ήταν αυτός που κατάφερε να ανοίξει το σκορ.
Στο 57' ο Καρακώστας δεν μπόρεσε να νικήσει με κεφαλιά τον Τόλιο για να βάλει μπροστά στο σκορ την Καλλονή, ωστόσο στο 70' ο Σέγκος αποδείχθηκε πιο εύστοχος για τον Ηρακλή.
Ο έμπειρος επιθετικός, ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή στο 62', με ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σουλογάνη και έκανε το 1-0 για την ομάδα των Ψαχνών, σε ένα σημείο που το παιχνίδι έδειχνε ισορροπημένο.
Στα υπόλοιπα 20 λεπτά, η Καλλονή δεν μπόρεσε να βρει τον τρόπο για να αντιδράσει, τη στιγμή που ο Ηρακλής έδωσε μεγαλύτερο βάρος στην άμυνά του, προκειμένου να διατηρήσει τη σημαντική του νίκη.
Ο συνεργάτης του Γιάννη Ματζουράκη στον πάγκο της ΑΕΛ Καλλονής, Λουτσιάνο ντε Σόουζα μετά την ήττα (1-0) από τον Ηρακλή Ψαχνών μίλησε για… μαθήματα διαιτησίας που γίνονται πάνω στην ομάδα της Λέσβου.
Αρχικά ο Λουτσιάνο δήλωσε: «Παίξαμε σε ένα φανταστικό γήπεδο, γήπεδο για ποδόσφαιρο. Στην Ελλάδα δυστυχώς ακόμη και σε αυτή την κατηγορία δεν υπάρχουν γήπεδα για να παίξεις ποδόσφαιρο. Αν δεν κάνω λάθος η φάση του γκολ ήταν η μοναδική που είχε ο Ηρακλής σε όλο το παιχνίδι. Αν ήμασταν πιο προσεκτικοί στις ευκαιρίες που κάναμε θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει το παιχνίδι. Αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο, συγχαρητήρια στην ομάδα του Ηρακλή».
Σχετικά με τη διαιτησία, ανέφερε: «Όταν ξεκίνησα την πορεία μου ως προπονητής είχα πει πως δεν θα μιλάω για την διαιτησία. Λυπάμαι πραγματικά για το ποδόσφαιρο και τους ποδοσφαιριστές. Οι κίτρινες κάρτες σε κάποιες φάσεις για τον Ηρακλή δεν χρειάζονταν και εκεί που είχε τελειώσει το ματς η Καλλονή χρεώθηκε με κάρτες. Αυτό δεν είναι δικαιολογία γιατί χάσαμε το παιχνίδι, πάει τελείωσε αυτό το ματς και δεν γυρίζει πίσω.
Θεωρώ ότι όλα τα μαθήματα διαιτησίας γίνονται σε ματς της Καλλονής. Καθόμαστε και δεχόμαστε παρατηρήσεις από τον διαιτητή, από τον τέταρτο που δεν πιστεύω ότι έχουν ακουμπήσει ποτέ τους μια μπάλα. Μάλλον δεν ξέρουν τους κανόνες. Αυτό είναι κατά του ποδοσφαίρου, που εγώ αγαπώ, λατρεύω. Θέλω να προχωρήσει, όλες οι ομάδες, όλοι οι πρόεδροι που αγαπούν αυτό που κάνουν. Δεν έχει σημασία αν θα κερδίσεις έναν αγώνα, ή θα τον χάσεις. Πρέπει ο καθένας να είναι ευχαριστημένος με αυτά που προσφέρει μέσα στο γήπεδο. Είτε είναι ποδοσφαιριστής, είτε διαιτητής».
Στον ραδιοφωνικό σταθμό Best FM 98,1 μίλησαν μετά το τέλος του αγώνα με τον Ηρακλή Ψαχνών οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ Καλλονής, Πέτρος Ζουρούδης και Γιώργος Μανούσος. Ο πρώτος τόνισε: «Ήρθαμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα στα Ψαχνά. Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο. Είχαμε μια ευκαιρία να ανοίξουμε το σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο όποιος έκανε το γκολ θα έπαιρνε και το ματς. Το έκανε ο Ηρακλής.
Έχουμε την ατυχία γιατί παίζουμε με ομάδες που είναι ξεκούραστες από το ματς με τον Διαγόρα που δεν παίζουν. Ο αγώνας με τον Πανσερραϊκό είναι από τα λεγόμενα εξάποντα. Ελπίζουμε να το πάρουμε και να μειώσουμε τη μεταξύ μας διαφορά».
Ο Γιώργος Μανούσος από την πλευρά του είπε: «Δεν έχουμε περιθώρια να σκεφτόμαστε αυτό το παιχνίδι καθώς έχουμε μπροστά μας το ματς με τον Πανσερραϊκό. Θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει γκολ, δεν το πετύχαμε όμως. Έχουμε την ατυχία με όποια ομάδα παίζουμε να είναι ξεκούραστη από το ρεπό με τον Διαγόρα. Συνεχίζουμε...».


ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ: Τόλιος, Ζουλιώτης, Πλάτανος, Ρεπετσάς, Γκότοβος (71' Δελήμπασης), Γιώτας, Μπακομήτρος, Ποκόνγκ (84' Γανωτής), Ντελέκος (62' Σέγκος), Αλεξάντροβιτς, Θάνος.
ΚΑΛΛΟΝΗ: Σουλογάνης, Καρακώστας, Κριπιντίρης, Χατζόπουλος, Χωριανόπουλος, Μήτσης (46' Προβατίδης), Άλβες, Μανουσάκης (75' Ταραχούλσκι), Ντο Σάντος, Μανούσος, Ζουρούδης (66' Βλαστέλλης).