Real News - RSS Ροή

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

ΑΕΛΚ : Υπεύθυνος επικοινωνίας ο Στράτος Σεφτελής

Στην Καλλονή ο Στράτος Σεφτελής!
Η ΠΑΕ ΑΕΛΚ, συνειδητοποιώντας την ανάγκη πρόσληψης ενός δημοσιογράφου, ήρθε σε πλήρη συμφωνία με τον καταξιωμένο συμπατριώτη μας Στράτο Σεφτελή, που θα αναλάβει το Γραφείο Τύπου της ομάδας.
Αναμφίβολα, μια αξιόλογη μεταγραφή ενός έμπειρου συναδέλφου, που είναι βέβαιο ότι θα προσδώσει με τις γνώσεις του κύρος και αξιοπιστία στον τομέα επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΛΚ, εξυπηρετώντας τις ανάγκες προβολής των δραστηριότητων των Καλλονιατών τόσο στον τοπικό Τύπο, όσο και στα Μέσα ενημέρωσης Πανελλήνιας εμβέλειας. 
Να σημειωθεί ότι ο Στράτος Σεφτέλης ήρθε χθες στη Μυτιλήνη για να πραγματοποιήσει ολιγοήμερες διακοπές και έπειτα από συνάντηση που είχε το πρωί με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Νίκο Μιχαλάκη, οριστικοποιήθηκε η συνεργασία των δύο πλευρών.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ Καλλονής ανακοινώνει πως ο καταξιωμένος Λέσβιος αθλητικός συντάκτης, Στράτος Σεφτελής, αναλαμβάνει εφεξής την θέση του Υπεύθυνου Επικοινωνίας και Γραφείου Τύπου της ομάδας μας. Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Νίκος Μιχαλάκης συναντήθηκε σήμερα το πρωί μαζί του και συμφώνησαν να συνεργαστούν για το καλό της ΑΕΛΚ μας.»