Real News - RSS Ροή

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

Αιολικός: 4-0 την Αχαϊκή!

Αιολικός – Αχαϊκή 4 – 1  | onsports.gr
Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του ο Αιολικός στον τρίτο όμιλο της Γ’ Εθνικής, καθώς επικράτησε 4-1 της Αχαϊκής.
Αν και οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που ξεκίνησαν με ένα γρήγορο γκολ στο 3’, με ψηλοκρεμαστό σουτ του Φούφουλα, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που πήραν μια άνετη νίκη. Ο Αιολικός δεν πτοήθηκε από το γκολ των «κιτρινόμαυρων» και στο 31’ με κεφαλιά του Μιχαλάκη ισοφάρισε σε 1-1, ενώ πριν οι δυο ομάδες πάνε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα ο Μπακάλης στο 45’ με ωραίο πλασέ έδωσε προβάδισμα ενός τέρματος στους νησιώτες.
Στην επανάληψη, ήταν η σειρά του Αιολικού να ξεκινήσει με ένα γρήγορο τέρμα στο 49’, από ατομική ενέργεια του Γάλα, ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 3-1. Οι Αχαιοί, από εκεί και πέρα προσπάθησαν, αλλά δεν κατάφεραν να κάνουν κάτι το σπουδαίο, αντίθετα στο 63’ έμειναν με δέκα παίκτες, μετά την αποβολή του Παπαζούδη με απευθείας κόκκινη κάρτα.
Φυσικό επακόλουθο ήταν ο Αιολικός με την αριθμητική υπεροχή που είχε να φτάσει σε ένα ακόμα τέρμα στις καθυστερήσεις του αγώνα, με τον Μίχο, όποιος διαμόρφωσε το τελικό 4-1
ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Βαγγέλης Γούτης): Μάππας, Παπαζούδης, Μουτζούρης, Μαγγανάς, Μίχος, Μπακάλης, Γάλας, Σαμπάνης, Μιχαλάκης (75’ Πασαλίδης), Ζαγοριανός (69’ Σεραφίγγος), Τόρες (65’ Σαμπάνης)
ΑΧΑΪΚΗ (Γιάννης Ζερδεβάς): Δρακόπουλος, Νιάρος (46’ Σουράνης), Φούφουλας, Νικολόπουλος  (57’ Κόλιας), Πετρόπουλος, Μπακίρης, Καζατζής (70’ Φρακούλιας), Κωστής, Μικελάτος, Σαμίκος, Μπαρδανιώτης