Λαιμός χοιρινός λεμονάτος με θυμάρι
Υλικά για 4 άτομα
500 γρ. χοιρινό λαιμό χωρίς κόκκαλο κομμένο σε κύβους 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο αλάτι, πιπέρι ξερό θυμάρι 1 λεμόνι
Διαδικασία
Ζεσταίνουμε καλά το ελαιόλαδο σ' ένα τηγάνι. Ρίχνουμε το χοιρινό και το καψαλίζουμε - ροδίζουμε - πολύ καλά απ' όλες τις πλευρές. Μετά από 15 λεπτά σοτάρισμα περίπου προσθέτουμε 1 φλιτζάνι ζεστό νερό. Αφήνουμε το χοιρινό να πιει τα υγρά και μετά από 1ο λεπτά αλατοπιπερώνουμε, σβήνουμε με τον χυμό λεμονιού, πασπαλίζουμε με θυμάρι και σερβίρουμε αμέσως. Καλή Τσικνοπέμπτη!