Real News - RSS Ροή

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ LTF


Λαιμός χοιρινός λεμονάτος με θυμάρι


Υλικά για 4 άτομα

500 γρ. χοιρινό λαιμό χωρίς κόκκαλο κομμένο σε κύβους                                                                                                    1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο                                                                                                                                                                   αλάτι, πιπέρι                                                                                                                                                                                           ξερό θυμάρι                                                                                                                                                                                                 1 λεμόνι



Διαδικασία
Ζεσταίνουμε καλά το ελαιόλαδο σ' ένα τηγάνι. Ρίχνουμε το χοιρινό και το καψαλίζουμε - ροδίζουμε - πολύ καλά απ' όλες τις πλευρές. Μετά από 15 λεπτά σοτάρισμα περίπου προσθέτουμε 1 φλιτζάνι ζεστό νερό. Αφήνουμε το χοιρινό να πιει τα υγρά και μετά από 1ο λεπτά αλατοπιπερώνουμε, σβήνουμε με τον χυμό λεμονιού, πασπαλίζουμε με θυμάρι και σερβίρουμε αμέσως. Καλή Τσικνοπέμπτη!