Real News - RSS Ροή

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Η παράσταση:"Αυτός ο αλήτης ο Κοέλιο, έχει πάρει πολύ κόσμο στον λαιμό του" 4 & 5 Μαρτίου στη Μυτιλήνη


      Ο Αλέξανδρος Ρήγας και η Εβελίνα Παπούλια συναντιούνται στην σκηνή σε μια κωμωδία που θα ανατρέψει τα όσα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα. Πρόκειται για το έργο «Αυτός ο αλήτης ο Κοέλιο» που θα φιλοξενείται σήμερα και αύριο, στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης. Άλλωστε είναι γνωστό, όταν θέλεις κάτι πολύ οι δυνάμεις του σύμπαντος συνωμοτούν για να το αποκτήσεις. Μήπως όμως τελικά μένουν παγερά αδιάφορες αφήνοντάς σε στην τύχη σου; Οι απαντήσεις στην παράσταση...
       Ο Αλέξανδρος Ρήγας και ο Δημήτρης Αποστόλου εμπνεύστηκαν από το μυθιστόρημα «Ο Αλχημιστής» του Πάολο Κοέλιο και από ένα όμορφο μπουλβάρ του 1980, το «It Had to Be You». «Πρόκειται για μία κωμωδία που διερωτάται μέχρι πού μπορεί να φτάσει ο καθένας μας με τη θέλησή του. Ποια είναι τα όρια της θέλησης, του πείσματος, του αναπάντεχου, του αλλοπρόσαλλου. Πόσο απέχει το ταλέντο από την τρέλα; Πόσο κοντά βρίσκεται, άραγε, το σύμπαν για να μπορέσει να μας βοηθήσει; Το «Αυτός ο αλήτης ο Κοέλιο» που έχει… πάρει πολύ κόσμο στον λαιμό του, είναι μία κωμωδία που μαζί της γελάς, αναρωτιέσαι, ερωτεύεσαι, ελπίζεις. Γιατί όταν θέλεις κάτι πολύ, αν μη τι άλλο, έχεις τη δύναμη να ονειρεύεσαι» σημειώνει ο κ. Ρήγας.
       Όνειρα
       Μία ηθοποιός με το σταυρό και τον «Αλχημιστή» στο χέρι, διεκδικεί όλα όσα η ζωή δεν της έφερε μέχρι στιγμής. Αποφασίζει ότι τα όνειρά της μπορούν και θα γίνουν πραγματικότητα μόνο και μόνο από την πίστη της σε αυτό. Γιατί, όπως της ψιθυρίζει στο αυτί ο Κοέλιο, ολόκληρο το σύμπαν θα γίνει σύμμαχος της. Στην προσπάθειά της αυτή βρίσκεται σε μία οντισιόν για ένα μιούζικαλ. Και παρόλο που με την πρώτη ματιά δε δείχνει να πείθει τον σκηνοθέτη για το ταλέντο της, αποφασίζει να διεκδικήσει το όνειρο της μέχρι τελικής πτώσεως. «Υποδύομαι την Άννα Κατσιώνη και ζητάω να παίξω ρόλους από 13 μέχρι 80 χρονών. Είμαι στην οντισιόν για ένα μιούζικαλ που θα ανεβάσει ένας γνωστός σκηνοθέτης, θέλω να ερωτευθώ, θέλω παιδιά, οικογένεια, καριέρα, αγάπη, θέλω τα πάντα. Η Άννα δεν είναι και πάρα πολύ στα καλά της! Το μόνο θετικό πάνω της είναι ότι είναι τρομερά αισιόδοξη. Δεν το βάζει κάτω με τίποτα» έχει αναφέρει για τον ρόλο της η κ.Παπούλια.
       Παρασκευή 04/03/2011  στις 9 το βράδυ και  Σάββατο 05/03/2011 στις 6:30 το απόγευμα και στις 9 το βράδυ.